Baza stomatologa

Baza stomatologa

  • Oglašavanje na najposjećenijem stomatološkom adresaru u Hrvatskoj

Portal Baza stomatologa od 2007. godine objavljuje adresar doktora dentalne medicine nudeći posjetiteljima osnovne informacije o ordinacijama (ime i prezime doktora, adresu i broj telefona), koje se svakodnevno ažuriraju.

Zahvaljujući visokoj razini točnosti podataka korisnici stomatoloških usluga iz Hrvatske i EU prepoznali su Bazu stomatologa kao najpouzdaniju stranicu s kontakt informacijama hrvatskih doktora dentalne medicine što rezultira stabilnom posjetom od +50.000 ciljanih posjetitelja mjesečno - 95 % iz Hrvatske i 4,5% iz zapadne EU.

Osim osnovnih informacija koje su besplatne, doktori dentalne medicine koji žele unijeti više podataka mogu zakupiti Napredni paket koji značajno povećava opseg unesenih podataka te nudi mogućnosti:

  • oglašavanja na naslovnici portala u sekciji Istaknuti oglasi,
  • objavu oglasa na vrhu popisa na stranicama kategorija (županija i gradova),
  • napredne mogućnosti pretraživanja. 

Oglašavanjem na portalu Baza stomatologa vaše informacije će biti prezentirane onim posjetiteljima koji upravo takve informacije traže!

Kontaktirajte nas za više informacija.

Prodajni predstavnici

Daniel Sertić

Prodajni predstavnik za Istarsku, Primorsko-goransku, Sisačko-moslavačku i Bjelovarsko-bilogorsku županiju.

+385 (0)97 755 28 70

Darijan Sertić

Prodajni predstavnik za Karlovačku, Međimursku, Varaždinsku, Koprivničko-križevačku, Krapinsko-zagorsku, Virovitičko-podravsku, Zadarsku i Brodsko-posavsku županiju.

+385 (0)99 848 33 36

Ivana Sertić

Prodajni predstavnik za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju

+385 (0)97 724 75 87